Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Vilafranca

Actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Vilafranca

12 de setembre de 2017

Enguany s’aglutinen tres actes al municipi de Vilafranca del Penedès emmarcats en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, la qual promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. El divendres 15 de setembre, a les 17h, s’iniciarà la Cursa de Transports que organitza la Plataforma en defensa del Transport Públic (PTP), la qual es podrà seguir en temps real des de l’Escorxador, on hi haurà jocs infantils de 17 a 19h i berenar a l’arribada dels participants. Més informació a: altpenedes@transportpublic.org
El dissabte 16 de setembre, a les 17 hores, tindrà lloc la ja tradicional Pedalada Verda que organitzen els Castellers de Vilafranca. El punt de trobada és la rambla Sant Francesc. Hi haurà berenar per a tots els assistents i un sorteig d’una bicicleta i altres obsequis per als participants.
El diumenge 24 de setembre, a les 11.00 hores, hi ha programada una nova matinal de natura per gaudir i aprendre del nostre entorn més proper. L’activitat consistirà en una Passejada guiada fins a l’ermita de Sant Pau i, un cop arribats al mirador, es podrà fer un taller en viu d’extracció de mel d’abella i s’explicaran les múltiples propietats d’aquest producte, i es podrà elaborar una espelma amb la cera de les abelles. El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes. Més informació a: mediambient@vilafranca.org.