Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Guanyadors concurs IG #adeuplastics

El jurat del concurs d’Instagram #adeuplastics ha seleccionat els/les següents guanyadors/es:

1er premi - Bicicleta amb cistell per la compra: per a l’instagramer @martimoratohil pel vídeo amb descripció “Petites accions que faig normalment per evitar el plàstic: comprar a granel, a doll, utilitzar el carretó, beure amb cantimplora, intentar reparar i llegir digitalment. Dir #Adeuplastics
és possible i entre tots ho aconseguirem
”.

2on premi - Carro de la compra: per a l’instagramer @glaramknits per les fotografies amb descripció ”Hay algunas cosas de usar y tirar que hace mucho que ya no compramos y no puedo hacer la foto del “antes/después” así que os enseño el “ahora” y podeis deducir lo que ya no uso”.

3r premi - Cistell per a la compra + lot de productes ecològics i de proximitat: per a l’instragramer @dani_xavier_carrera pel vídeo amb descripció “A casa no bavem aigua de l’aixeta, però tampoc no fem servir ni garrafes de plàstic ni gerres filstradores (que també són de plàstic!). Fem servir un tros de carbó actiu que el tenim a un dipòsit gran de 6 litres i cada dia omplim l’aigua d’aquí. Cal deixar l’aigua amb el carbó actuant durant un mínim de 8h, per això l’omplim al vespre”.

1r premi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marti Morato Hil (@martimoratohil) on

2n premi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gemma (@glaramknits) on

3r premi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani (@dani_xavier_carrera) on