A continuació podeu consultar els actes que hem realitzat fins ara:
- 25 de febrer, de 9:30 a 14:30h
Hackató per reduir residus "Adeu plàstics!"
- 10 de març, de 12 a 14h
Taller d’Upcycling familiar: aprenem a fer bosses i fregalls amb roba vella -
14 de març, a les 20h
Xerrada-debat: Què és el Residu Zero?
Més informació al web del servei de Joventut -
22 de març, a les 11.30 hores
Tertúlia sobre la reducció dels plàstics al magazin Penedès en Xarxa de Ràdio Vilafranca, Ràdio Sant Sadurní, Canal 20, Bellvei Ràdio i Domenys Ràdio. -
28 de març, a les 17.30 hores
Taller de Foodwraps: aprenem a fer embolcalls reutilitzables per a entrepans. -
4 d’abril, a les 17.30 hores
Taller de begudes vegetals per al bon temps: aprendrem a fer-les a casa i les degustarem. -
23 d’abril, de 12 a 14 hores, i de 18 a 20 hores
Tallers de Sant Jordi amb material reciclat en el marc del mercat d’artesania de Sant Jordi. -
15, 16 i 17 d’abril, de 18 a 20.30 h
Cicle de 3 tallers adreçats a joves de 14 a 30 anys: Residu 0 a la nostra vida quotidiana: aprenem a fer pasta de dents, xampú, desodorant... sense utilitzar productes químics ni envasos de plàstics.
Més informació al web del servei de Joventut -
25 d'abril, a les 17.30 h
Taller de barretes i trufes energètiques al mercat de la Carn. Taller gratuït per infants a partir de 3 anys. Cal inscripció prèvia a mercats@vilafranca.org -
12 de maig, d’ 11 a 13 hores
Adeu plàstics a la riera de Llitrà. Matinal de neteja dels entorns fluvials i taller infantil. -
17,18 i 19 de maig
Estand d’informació a les Fires de Maig. Tallers familiars, venda de material de la campanya #Adeuplastics
PUNTS D'INFORMACIÓ ALS MERCATS:
-
De l’11 al 15 de març
Punt d’informació al Mercat Sant Salvador -
16, 23 i 30 de març de 10 a 13h
Punt d’informació al Mercat dels dissabtes
16 i 30 a la Pl. St. Joan
23 a la Rbla St. Francesc -
19 i 26 de març
Punt d’informació al Mercat no sedentari de La Pelegrina -
Del 20 al 22 de març
Punt d’informació al Mercat de la Carn -
Del 27 al 29 de març
Punt d’informació al Mercat de la Verdura