Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Participa a la campanya!

 

A partir del 16 de novembre de 2019 compra lliure de plàstics en els comerços i parades adherits a la Campanya Adeu plàstics i aconsegueix bosses de malla pels productes a granel.

Cada quatre butlletes aconseguides amb les teves compres (una butlleta = 1 compra mínima de 5 euros) podràs bescanviar-los per dues bosses reutilitzables de malla!

Les butlletes s'obtindran cada vegada que el client/a compri sense fer ús del plàstic d'un sol ús, és a dir, portant els embolcalls o utensilis de casa (bosses, carmanyoles, carretons, etc). El bescanvi el podran realitzar a qualsevol dels comerços adherits a la Campanya i als punts d'informació que es col·locaran als Mercats des del 16 de novembre fins al 5 de desembre (consultar l'Agenda d'Actes amb els punts informatius).

Clica aquí per consultar els comerços i parades de mercats sedentaris adherits.

 

Accessibilitat