Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimarts30juny '20

Jornada: L'economia circular com a eina per la reactivació econòmica al Penedès (ON-LINE)

Dates i lloc: 

La jornada serà dimarts, 30 de juny en format telemàtic.

Les persones inscrites rebreu l'enllaç per accedir a la sessió via zoom.

Horari: 

De 9.30 a 11.30h.

Organització i contacte: 

Per més informació podeu enviar un correu electrònic a: promocioeconomica@vilafranca.cat o bé trucar al telèfon: 93 817 11 69 Podeu inscriure-us aquí

 

La sessió presentarà el projecte i estratègia Economia Circular Penedès, obrint la porta a tots els participants a inscriure’s en les accions d’assessorament i formació gratuïtes previstes, i sembrar nous projectes i accions individuals i col·lectives amb altres agents i empreses.

L’economia circular s’erigeix com una de les principals estratègies de competitivitat empresarial per la present dècada. Ara més que mai cal implementar eines i canvis que fomentin una reactivació econòmica real i sostenible en el temps, i els models productius circulars s’estan postulant com aquells els que permetran al teixit productiu ser competitius i alinear-se a les estratègies productives catalana, espanyola i europees en l’horitzó 2030.

Penedès Circular és el projecte supramunicipal de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Mancomunitat Penedès Garraf amb el qual es vol iniciar la implementació de l’economia circular a la comarca des del seu teixit productiu, tot impulsant la col·laboració entre les empreses del territori per a fer un ús més eficient dels recursos del territori de l’Alt Penedès.

L’Ajuntament de Vilafranca lidera la iniciativa a través de l’Ecosistema d’Innovació Penedès, una iniciativa per explorar els reptes socials i ambientals del territori i promoure la cerca de solucions per a tendir cap a l’economia circular.