Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Xarxa de recàrrega de vehicles elèctrics

 

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès posa a disposició dels usuaris de vehicles elèctrics dos espais per a la recàrrega d’aquest tipus de vehicles:

1 punt de recàrrega semi ràpid amb dues places d’aparcament habilitades a l’aparcament en superfície al c/ camp del Cellerot (al costat de l’Arxiu i de l’estació d’autobusos). Temps màxim permès de 2 hores per afavorir la rotació. Aquest equip de recàrrega disposa de les 3 connexions Chademo, Combo i Menekes.

6 punts de recàrrega convencional a l’aparcament de l’edifici de l’Àgora. Aquesta fotolinera disposa de la connexió tipus 2- Menekes.

Ambdós punts estan vinculats a instal·lacions de plaques solars fotovoltaiques per tal que una part de l’energia es generi Km0. 
La targeta de recàrrega s’ha de sol·licitar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, acreditant la petició amb la fitxa tècnica del vehicle elèctric. La targeta que s’entrega a l’OAC està plenament operativa i dóna accés a qualsevol estació de recàrrega pública, tant de Vilafranca del Penedès com de qualsevol municipi adherit a l’Aliança de municipis per la interoperabilitat. La recàrrega actualment és gratuïta.

Més informació del tràmit sobre la targeta de recàrrega en el següent enllaç.

Visors de punts de recàrrega d’accés públic a tot el territori: