Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Horts escolars

L'Ajuntament ha promogut la creació d'horts escolars i n'ha adequat l'emplaçament, ha assessorat els mestres responsables i ha facilitat un compostador a cada escola alhora que un taller de formació impartit per l'equip d'educació ambiental de la Mancomunitat Penedès Garraf

Actualment disposen d'hort escolar els següents centres educatius: el CEIP Mas i Perera, l'escola Montagut, la llar d'infants el Parquet, el CEIP Pau Boada, l'Espiga i el CEIP Baltà Elies.

Material educatiu: 'L'hort escolar ecològic'^

A continuació, us podeu descarregar el material educatiu 'L'hort escolar ecològic', amb fitxes per treballar conceptes curriculars a través de l'hort al llarg de l'any i que volem que sigui una eina útil per vosaltres:

Accessibilitat