Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Concurs d'IG: Natura al Balcó

Natura al Balcó és el concurs de balcons naturalitzats que l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès convoca aquesta primavera, a través de la xarxa Instagram.

L’objectiu és fomentar el verd urbà en balcons, finestres, patis i jardins del municipi. Els beneficis de les plantes són múltiples i en època de confinament pot aportar molts beneficis directes i indirectes a la gent que les cuida i que les té a prop, ja sigui perquè hi cultiva aliments, en cuida diferents tipus de flors, plantes aromàtiques,...pot resultar una activitat fins i tot terapèutica. 

D'altra banda, l’objectiu és també donar suport a floristeries i productors de planter tot fomentant les vendes a aquests establiments, tant bon punt han pogut reobrir la persiana.

Per participar-hi, podeu compartir les vostres fotografies i vídeos a IG amb l'etiqueta #VilafrancaNaturaAlBalcó. El concurs és actiu de l'11 de maig al 21 de juny i estableix dues categories: Balcons i finestres i Jardins i patis interiors. Així mateix, també hi haurà un premi addicional per un balcó o jardí de la comarca. 

Per cada categoria, s’han establert tres premis que es podran bescanviar per plantes i flors a les floristieries locals:
1r premi per un valor de 150 euros
2n premi de 100 euros
3r premi de 50 euros

El premi pel jardí o balcó de la comarca serà de 50 euros a bescanviar en una floristeria de Vilafranca del Penedès.

Accessibilitat