Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Bescanvi de material de la campanya Adeu plàstics!

17 de desembre de 2019

Durant els mesos de novembre i desembre s’ha dut a terme la 2a fase de la campanya “Adeu plàstics!”. Una de les accions que s’ha fomentat ha estat la compra lliure de plàstic. Els/les consumidors/consumidores poden anar a comprar portant els envasos de casa i per tant, sense demanar cap plàstic, i obtenir així butlletes bescanviables per bosses de malla o plegables.
Les butlletes s’han pogut bescanviar als comerços i parades adherits a la campanya i als punts d’informació.
S’informa que ja han finalitzat els punts d’informació i que per tant, les butlletes només es poden bescanviar als comerços, parades del Mercat de la Verdura i dels mercats municipals adherits a la campanya (únicament establiments de venda de fruita i verdura, fruits secs i llaminadures). Es pot consultar el llistat a: https://mediambient.vilafranca.cat/adeuplastics/participa-la-campanya
Diumenge 22 de desembre, a l’espai de tallers de la Fira de Santa Llúcia es farà un taller de Decoracions nadalenques lliures de plàstic, de 17.30 a 19.30h. Allà també es podran bescanviar butlletes per bosses de malla o bosses plegables.