Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Demà divendres reobre la deixalleria municipal per als usuaris domèstics

07 de maig de 2020

La deixalleria de Vilafranca, situada al costat de la planta de triatge, entre les carreteres de Vilanova i de Moja, tornarà a obrir portes a tothom a partir de demà divendres 8 de maig, en el marc de la fase inicial del procés de desconfinament. 

Des del 16 d’abril, la deixalleria només ha estat oberta perquè els autònoms i petites empreses poguessin portar les seves deixalles. A partir de demà ja està oberta per als usuaris domèstics i en podran fer ús tots els veïns i veïnes de Vilafranca.

Es demana a la població no saturar el servei en els primers dies de funcionament i es recorda que cal respectar totes les mesures de seguretat per evitar contagis de la COVID-19 i, en aquest sentit, només hi podran accedir 2 vehicles al mateix temps, s’haurà de mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre persones, es recomana l’ús de mascareta i guants, i s’hauran de dipositar els residus seguint les instruccions del personal.

L’horari de la deixalleria de Vilafranca és de dilluns a divendres, de 9 a 13h i de 16 a 19h i dissabtes, de 9 a 14h i de 16 a 19h.