Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

Editat un nou plànol amb els recorreguts, parades i horaris del bus urbà de Vilafranca

24 de octubre de 2022

El servei de bus urbà de Vilafranca incorpora millores a partir del proper dimecres 2 de novembre. En primer lloc es començarà a distribuir un plànol desplegable actualitzat del servei del bus que inclou també els recorreguts de les dues línies L1 i L2, i les diverses parades i horaris de pas per cadascuna.

El plànol es podrà trobar a l’interior dels mateixos busos, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, al servei de Gent Gran (c/ Vidal, 3), a l’Oficina de Turisme (c/ Hermenegild Clascar, 2), i a l’EspaiBús (c/ Pere el Gran, 26).

Nova parada “Cridabus”

A partir del mateix dia, ambdues línies del bus faran una parada nova amb el sistema “Cridabus” a la rambla de la Girada / Ronda de Mar.

Actualment el servei CridaBus ja dona cobertura a dues parades concretes dels recorreguts de les línies 1 i 2, a la Residència Mare Ràfols i a l’av. Tarragona/av. del Vendrell. Per sol·licitar el pas del bus per aquestes tres parades, cal demanar-ho prèviament via SMS al telèfon 644 342 382 per a la L1 i 611 041 394 per a la L2). Aquest SMS s’ha d’enviar entre 20 i 5 minuts abans de l’hora de pas prevista en la parada que se sol·licita.

També en els propers dies finalitzarà les tasques de renovació i actualització dels horaris de pas que estan penjats en totes les parades dels recorreguts del bus urbà.

Accessibilitat