Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

El Rebost Solidari recull 1.653 euros de la venda del llibre 'El gall negre del Penedès en 67 receptes'

26 de gener de 2016

En el marc de la celebració de la darrera edició de la Fira del Gall, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès va habilitar un espai destinat a la venda de llibres amb finalitats solidàries. Per segon any consecutiu, es podia adquirir el llibre La Fira del Gall en 67 receptes i la recaptació de la venda s'ha destinat íntegrament al Rebost Solidari. Es van vendre un total de 551 exemplars del receptari, a un preu de 3€ la unitat. La recaptació ha estat de 1.653€ destinats al banc d'aliments vilafranquí El Rebost Solidari, que gestiona l'associació El Ressò.

El Gall Negre del Penedès en 67 receptes, del qual se'n van editar 2.000 exemplars, és un llibre de receptes presentat l'any passat en el marc de la celebració del 30 aniversari de la Fira del Gall, una recopilació de totes les receptes de Gall Negre que s'han fet al llarg de tots aquests anys a la mostra gastronòmica.