Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Exposició 45 Lineals sobre els Objectius del Desenvolupament Sostenible

27 de març de 2017

El proper dimecres, 5 d’abril, a les 19h, a la Capella de Vinseum, s’inaugurarà, amb la presència de la regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, Montse Arroyo, l’exposició 45 Lineals–Solidaritat i sostenibilitat.
Amb aquesta exposició, el Servei de Solidaritat i Cooperació, inici un seguit d’activitats de divulgació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, la qual estableix els 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) que marquen les fites claus per al desenvolupament sostenible a tot el món.
L’Exposició 45 Lineals és el fruit de la col•laboració entre el Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca en el marc d’aquesta iniciativa de divulgació dels Objectius del Desenvolupament Sostenible i l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca en el seu 45è Aniversari.
El treball de l’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de l’Arsenal pretén, mitjançant una visió artística, que els alumnes reflexionin sobre els objectius formulats pels propers anys, per a fer un món millor. 
A partir d’un procés pràctic basat en el reciclatge, els alumnes transformen el paper i el cartró en material plàstic que els permet treballar forma i color. L’objectiu final és la creació d’una línia de 45 metres formada per plafons de 45 x 45 cm. Aquesta línia marca l’inici del projecte de futur de l’escola després de 45 anys d’història.
L’exposició romandrà oberta al públic fins el 30 d’abril. L’horari d’obertura serà divendres de 17 a 20 hores; dissabtes de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i diumenges de 10 a 14 hores.