Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

La campanya 'Adeu plàstics' arriba a l'alberg de temporers

23 de octubre de 2020

L’alberg humanitari de temporers ubicat a la zona esportiva de Vilafranca del Penedès  enguany ha gestionat les bosses d’aliments amb bosses reutilitzables de la campanya ‘Adeu, plàstics’ per tal que cada dia les persones usuàries es responsabilitzessin de portar-la per emplenar-la dels aliments corresponents, evitant la bossa de plàstic d’un sol ús que es venia utilitzant fins al moment.

 

Un pas més en la tant necessària reducció dels plàstics d’un sol ús del dia a dia de la nostra societat, visualitzant que ‘si es vol, es pot’, sent totalment factible gestionar amb criteris de sostenibilitat la distribució d’aliments a diferents col·lectius.

 

L’alberg de temporers ha estat gestionat en primera línia per la Creu Roja, la qual està amb conveni amb l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès a través de Serveis Socials, així com amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.