Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

La campanya Adeu plàstics! ofereix un programa de tallers per aquest mes de desembre

04 de desembre de 2019

                      
L’Ajuntament de Vilafranca, en el marc de la campanya Adeu plàstics! de reducció de plàstics d’un sol ús, ofereix aquest mes de desembre un programa de diferents tallers que tenen per objectiu vetllar per unes festes nadalenques lliures de plàstic i saludables. 

El diumenge 8 de desembre, al Mercat d’artesans, brocanters i pintors del Penedès es durà a terme el taller Decoracions nadalenques lliures de plàstic d’11 a 14h. Aquest taller es tornarà a fer el 22 de desembre, de 17.30 a 19.30h a la Fira de Santa Llúcia. 
Al mercat d’artesans s’oferirà també un taller de ceràmica. El punt de tallers serà també un punt informatiu de la campanya #adeuplàstics!, on es podran bescanviar butlletes per bosses de malla o bosses plegables amb el logotip de la campanya.

Finalment, el 10 de desembre, a les 17.30h, s’oferirà el taller de Llaminadures i trufes saludables al mercat municipal Sant Salvador i el 19 de desembre al mercat municipal de la Carnm es farà el taller Creafruita: fem personatges amb fruita. Aquests tallers són gratuïts, però cal inscripció prèvia a mercats@vilafranca.org.

Més informació: http://mediambient.vilafranca.cat/adeuplastics