Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca obre la convocatòria de subvencions per a activitats en el camp del medi ambient

20 de abril de 2021

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha obert el període per presentar les sol·licituds a aquelles entitats i persones físiques sense ànim de lucre que programin activitats d’interès públic local en el camp del medi ambient durant el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021.

El període per presentar les sol·licituds està obert fins al 28 de maig de 2021. Les entitats hauran de presentar les sol·licituds de manera telemàtica a través del tràmit específic de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Aquelles persones físiques que l’hagin de presentar de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana caldrà que demanin cita prèvia a https://seu.vilafranca.cat/

La quantitat total concedida en concepte d’ajuts i subvencions no podrà excedir globalment, la quantitat de 6.000 euros. Els requisits, les bases reguladores i els criteris per concedir els ajuts, així com la documentació a presentar es poden consultar al web de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

   

Accessibilitat