Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Nova furgoneta elèctrica a la flota municipal

23 de octubre de 2020

Aquest mes d’octubre s’ha avançat en la modernització de la flota de vehicles de Unitat de Serveis de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, adquirint una segona furgoneta elèctrica que permetrà estalviar l’emissió de 2,3 Tn/any de CO2 a l’atmosfera.

 

La compra de la furgoneta elèctrica s’ha realitzat amb l’ajut d’una subvenció del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i és un pas més en la millora de la qualitat de l’aire i la reducció d’emissions per reduir els efectes del canvi climàtic.

 

Aquest nou vehicle elèctric s’emmarca en les accions de mitigació del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC) que es va aprovar per Ple municipal l’any 2019.

Accessibilitat