Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Oberta la convocatòria de subvencions de l’Ajuntament de Vilafranca per a activitats en l’àmbit del medi ambient

17 de juny de 2020

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha obert el període per presentar les sol·licituds a aquelles entitats i persones físiques sense ànim de lucre que programin activitats d’interès públic local en l’àmbit del medi ambient durant el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2020.

El període per presentar les sol·licituds ja està obert i finalitza el proper 29 de juliol. Les entitats hauran de presentar les sol·licituds de manera telemàtica al tràmit específic de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Aquelles persones físiques que l’hagin de presentar de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana caldrà que demanin cita prèvia al telèfon 93 892 03 58 (de dilluns a divendres, de 8 a 15h).

La quantitat total concedida en concepte d’ajuts i subvencions no podrà excedir, globalment, els 9.000 euros, que corresponen a la partida 4.17001.48900. Els requisits, les bases reguladores i els criteris per concedir els ajuts, així com la documentació a presentar es poden consultar al web de l’Ajuntament.