Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Plantació forestal a la muntanya de Sant Jaume

17 de novembre de 2015

El proper diumenge 22 de novembre, en el marc de la programació Els diumenges a Sant Pau, es farà una plantació forestal d'alzines a la muntanya de Sant Jaume, guiada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i amb el suport del GEIF.

Aquestes dues entitats, juntament amb l'Ajuntament de les Cabanyes, l'Ajuntament de la Granada i l'Ajuntament de Vilafranca, formen part de l'ADF La Carrerada, constituïda la passada primavera, amb l'objectiu de treballar plegats en accions de prevenció i lluita contra els incendis forestals. Els membres d'aquesta nova ADF, doncs, conviden tothom que hi vulgui participar, a col·laborar, el proper diumenge, en aquesta reforestació.

Per a la plantació forestal, es demana que, qui pugui, porti eines (pics i aixades), així com guants. L'activitat s'adreça a un públic familiar i és gratuïta. El lloc i hora de trobada per aquest diumenge 22 de novembre serà directament a l'espai Muntanya de Sant Jaume (antic Casal 2000) a les 10h del matí. En cas de pluja, l'activitat quedarà suspesa.